• Les Rebelles D'Anvers (map)
  • 66 Begijnenstraat
  • Antwerpen, Vlaanderen, 2000
  • Belgium

Confashions zijn interactieve avonden waar designers, professionals, bloggers e.a. een platform krijgen om hun visie, creativiteit, en werkwijze in de mode-industrie toe te lichten aan een geïnteresseerd publiek. 

Wil je een duurzame garderobe die je eigen stijl benadrukt maar kan je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van duurzame labels? Styling Studio by leert je de tips and tricks over de “sustainable fashion world”.

Als ethical stylist leert Yana Gaevskaya je hoe slim te combineren met minder stukken, betere stukken en dit op een duurzame manier. Samen met jou zet ze een fashion capsule op met kledingstukken uit de kledingbibliotheek.

Styling Studio by Yana Gaevskaya is een styling agency dat gespecialiseerd is in duurzame mode en persoonlijke styling op een ethische manier. Daarnaast wil deze jonge onderneemster haar visie hierover delen en streeft ze er naar duurzame mode terug in beeld te brengen aan de hand van onderzoek, styling, lezingen en workshops.

concreet:

PRIJS: €35

DATUM: 26 mei 2016, 20U00

LOCATIE: Les ReBelles d'Anvers, Begijnenstraat 66, 2000 Antwerpen

RESERVEREN: Stuur voor (24/5) een mailtje naar hellorebelles@gmail.com en dan bezorgen wij je de verdere info. Wacht niet te lang, plaatsen zijn beperkt!