Hoe verlopen de styling sessies?

  1. Kennismakingsgesprek en een questionnaire om u goed te leren kennen.
  2. De eerste ontmoeting begint met inspiratie looks, materialen, kleuren.
  3. Vervolgens ga ik door uw garderobe om een basisstructuur en inventaris uit te bouwen. Aansluitend selecteer ik items uit de garderobe, licht ik deze toe en creëer ik de beginselen van uw nieuwe persoonlijke stijl.
  4. Daarna gaan we shoppen, het kan op op een andere dag of moment. Op basis van de kennis over uw garderobe, levensstijl, voorkeuren ga ik pre-shoppen binnen uw budget, zodat we onze 4 uur samen efficiënt kunnen invullen. Het passen verloopt relaxed en inspirerend. 
  5. U gaat naar huis met kleding die aansluit op uw professioneel georganiseerde garderobe. Bij vragen kunt u een maand lang vragen stellen via e-mail als ondersteuning. 

Op basis van wat zijn de sessies verdeeld?

Meestal werk ik samen met klanten die serieus zijn over hun verandering op het vlak van stijl en professionele uitstraling. Dit omwille van gebrek aan tijd, know-how of gewoon geen interesse, daarom zoeken ze ook professioneel advies om het voor hen te doen op een aangename, creatieve en efficiënte manier. Uit ervaring weet ik dat de échte resultaten bereikt worden uit praktijkgerichte sessies en niet uit de theorie die toegepast wordt op basis van een to-do-lijst. Dit is ook de reden waarom ik verschillende styling formules aanbied.

Waarom verschillende sessies en niet in één keer?

De doelstellingen van u als klant kunnen enorm variëren in tijd of budget, daarom zal de inhoud van de styling sessies erop aangepast worden. U kunt bijvoorbeeld een heel uitgebreide kleerkast hebben die structuur en visie nodig heeft, daarom zal u meer tijd nodig hebben voor de garderobe sessie en minder voor de shopping sessie. Als u eerder weinig kledingstukken heeft of u wenst een nieuwe start te nemen, dan zal u meer behoefte hebben aan een uitgebreide shopping sessie, waar ik voor u outfits samenstel en u nieuwe combinaties leert kennen. Als u zowel een werk- als casual garderobe nodig heeft dat vraagt tijd, daarom is het beter om de sessies te spreiden over enkele maanden met een mix van sessies. Eens u de basis gecreëerd heeft die werkt, kunnen we werken per seizoen, per jaar of sporadisch om deze te onderhouden.